naar boven
De grootste tafeltennisvereniging
van Schiedam en omstreken
Op eerste Paasdag werden bij TTV Scyedam de meerkampfinales bij de C-licenties heren en dames en de E- en G-licenties bij de heren gespeeld. Op enkele afzeggingen bij de dames na was het een goed gevulde dag met veel mooi en vooral spannend tafeltennis. Veel spelers en speelsters waren erg aan elkaar gewaagd, wat nogmaals benadrukte dat het een finaledag betrof.



Bij de C-licenties heren was het Ibrahim Yildizlar (Twenty-One Up) die eenmaal verloor, maar er op onderling resultaat toch met de hoofdprijs vandoor ging. Thomas Baart (Scyedam - foto) verloor enkel van de uiteindelijke winnaar en eindigde dus met evenveel winstpartijen op een mooie en verdiende tweede plaats.



Bij de E-licenties was het Daan Spekman (foto) die er voor Scyedam een mooie tweede plaats uit sleepte. In een poule waar uiteindelijk vijf spelers met drie verliespartijen waren, wist hij op basis van onderling resultaat deze tweede plaats binnen te slepen. Voor Daan was het zijn eerste toernooi bij de senioren en een podiumplaats is dan ook een mooi resultaat. De uiteindelijke winnaar in deze categorie was Bart van der Kallen (ATC Almere). 



Bij de dames was het in een zeskamp uiteindelijk Lucette Meijer van Gorp (LUTO) die er met de hoofdprijs vandoor ging, voor Chantal Smit (HTTV-070) die als tweede eindigde. Bij de G-licenties heren was de hoofdprijs voor Roger Jansen (TTV Flash) die Sander Blok (Tafeltennis Zwolle) naar de tweede plaats verwees. De volledige uitslagen zijn te vinden op toernooi.nl of de link hieronder. Ook heeft Jolanda Vuijk weer mooie foto’s gemaakt van dit evenement, deze zijn op haar Picasaweb album te vinden.
Barmensen en organisatie bedankt voor het realiseren van dit toernooi op eerste Paasdag.

Foto’s:
Picasa

Uitslagen:
NTTB-website

Contact

TTV Scyedam
Dr Kuyperlaan 4
3118 RR Schiedam

010-4730101
info@ttvscyedam.nl